Seizoens-workshop

Heb je zin om samen met mij je eigen creatie te maken? Geef je op voor een van mijn workshops.

Elk seizoen geef ik in Steensel een workshop met allerlei plantaardige materialen om een mooie creatie te maken. De workshops vinden plaats naast de winkel in mijn woonhuis. De datums komen hier op de site te staan. Er is plek voor max 10 personen.

Het is ook mogelijk om met een eigen groepje te komen en/of eventueel op een andere locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste workshops, schrijf je dan nu in

 

Kerstworkshop 2023

De Kerst komt er aan!!!
 
Zit al helemaal in de kerstsfeer met de voorbereidingen van de kerstworkshop. Het huis ruikt nu dan ook ook al lekker naar kerstgroen. Leuke tijd om je huis mooi en gezellig te maken.
 
Voor de kerstworkshop kun je kiezen tussen 2 verschillende stukken, een ster of een kerststuk. Daarnaast bied ik nu iets nieuws aan, een workshop pakket voor thuis met instructie video om een krans te maken.
 
KERSTSTER. Deze gaan we maken op een basis van een metalen ster, welke we bekleden met mos. Er komen lampjes in en hij wordt versierd met verschillende sterke groensoorten, vruchten en kerstballen. De ster heeft een doorsnede van 50 cm. Kosten van de workshop 37,50.
 
KERSTSTUK. Een mooi natuurlijk stuk van diverse verschillende sterke groensoorten, Amaryllis bol, takken, dennenappels, vruchten en kerstballen. De schaal heeft een doorsnede van 34 cm.
Kosten van de workshop 37,50.
 
De voorbeelden op de foto’s zijn met groene kerstballen gemaakt maar er zullen ook andere kleuren aanwezig zijn zodat je de kleur kunt kiezen die bij je past.
 
Geef je nu op voor de volgende datums en vermeld daarbij welk stuk je wil maken.
 
DATUMS,
Maandag avond 27 november om 19:30 nog 1 plaats vrij
Dinsdag  avond  28 november om 19:30 VOL
Donderdag avond  30 november om 19:30 VOL
Donderdag avond 7 december om 19:30 VOL
Woensdag ochtend 13 december om 9:30 VOL
Woensdag avond 13 december 19:30 VOL
Vrijdag avond 15 december 19:30 VOL
 
Zit je datum er niet bij of wil je met een groepje komen? Geef het even door en wellicht kan er een nieuwe datum gepland worden.
 
Mocht je onverwachts toch niet kunnen op de workshop, stuur dan iemand anders in jouw plaats of ik maak het stuk voor jou. 
 
Uiteraard staat de koffie en thee weer klaar met iets lekkers!
 
 
Doe je mee? Geef je op!
 
 
NIEUW, NIEUW, NIEUW!!!!
 
WORKSHOP PAKKET VOOR THUIS.
Met dit pakket ga je thuis aan de slag om een mooie krans te maken. Heel leuk om een ochtend, middag of avond lekker creatief bezig te zijn met familie, vriendinnen of collega’s.
 
De krans kun je ophangen aan de muur of deur, je kunt hem op een kast tegen de muur zetten of op een mooie schaal leggen met bijvoorbeeld een windlicht met kaars erin.
 
De krans wordt gemaakt op een basis van een strokrans die je gaat bekleden met Nobilis, Pinus en bes Eucalyptus. Deze groensoorten drogen mooi in dus je hebt er lang plezier van. Ook zit er een mooi touw bij om hem op te kunnen hangen. Je ontvangt een instructie video via de mail waarin ik je laat zien hoe je de krans zelf kunt maken. Omdat we met vers groen aan de slag gaan is het advies om het groen buiten (koel) te bewaren voordat je aan de slag gaat. En de krans binnen een paar dagen te gaan maken.
 
Je kunt kiezen uit 2 verschillende maten,
 
Maat S
De krans heeft een diameter van ongeveer 40 cm. kosten 34,95.
 
Maat M
De krans heeft een diameter van ongeveer 50 cm. kosten 44,95.
 
Ophalen van het pakket is mogelijk op afspraak. 
 
Wil je het pakket laten verzenden? informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00
Zondag Gesloten