HET VLIJTIG LIESJE

Welkom op mijn site.

Mijn naam is Simone Pepers, trotse eigenaresse van Het Vlijtig Liesje, een kleine bloemenwinkel in Steensel.
Mijn passie is werken met bloem en groen. Daar wordt ik blij van!

In mijn winkeltje kun je terecht voor mooie seizoens-bloemen en planten, leuke groendecoratie en mooie potten en vazen in de landelijke sfeer. Ook kun je boeketten bestellen en laten bezorgen/ophalen.

Daarnaast verzorg ik afscheidsbloemwerk en bruidsbloemwerk op maat, zakelijk en particuliere bloemen abonnementen en workshops.

Duurzaam ondernemen vind ik erg belangrijk en probeer zo waar het kan hierin de groenste keuzes te maken. Al het drukwerk is nu gemaakt van 100% gerecycled papier. En al het groenafval word door mijn leverancier verwerkt tot compost.

Nieuw is de collectie van Brynxz met zijn prachtige aardewerk vazen in landelijke stijl.

Wil je zien wat ik allemaal doe? Volg mij dan op facebook en instagram.

Misschien tot ziens!

Groetjes Simone

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Woensdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00
Zondag Gesloten