Workshops

Heb je zin om samen met mij je eigen creatie te maken? Geef je op voor een van mijn workshops.

Elk seizoen geef ik in Steensel een workshop met allerlei plantaardige materialen om een mooie creatie te maken. De workshops vinden plaats naast de winkel in mijn woonhuis. De datums komen hier op de site te staan. Er is plek voor max 8 personen.

Het is ook mogelijk om met een eigen groepje te komen en/of eventueel op een andere locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste workshops, schrijf je dan nu in!

Kerstworkshop 2020

De kerst zit er weer aan te komen, dus is het weer tijd voor een workshop. Helaas is corona nog steeds erg aanwezig en vind ik het dan ook geen goed idee om gezamenlijk een workshops te organiseren. Erg jammer.
 
Daarom heb ik iets anders bedacht, ik heb mijn eerste vlog gemaakt. 😀
 
Op deze manier kun je, middels een instructie video, het stuk zelf thuis maken (eventueel samen met anderen, als de regels dit toelaten). Je gaat een guirlande maken van verschillende soorten groen en lampjes. Deze kun je ophangen of neerleggen op een tafel. In de bijlage vind je foto’s van de verschillende stukken. Je kunt bij mij een doe het zelf pakketje ophalen of laten bezorgen met alle materialen die je nodig hebt om de guirlande te maken. De kosten zijn 30 euro inclusief iets lekkers (wat, is een verrassing) voor bij de koffie of thee!
 
Omdat er geen bloemen in verwerkt zitten is het stuk erg lang houdbaar en het kan dus al ruim voor de kerst gemaakt worden. Alle materialen worden vastgezet met ijzerdraad welke in het pakket aanwezig is. Zelf werk ik graag met een lijmpistool, deze kun je bij de action voor 3.95  aanschaffen. 
 
Lijkt het je leuk om te genieten van mijn eerste vlog, geef dit dan door en vermeld daarbij ook de kleur: Rood – Zilver/wit – Goud en wanneer je de materialen wil ophalen of laten bezorgen.
 
Alles is wel onder voorbehoud van beschikbaarheid van materialen, vanuit de branche is de verwachting dat de vraag groot zal zijn. Ik ga mijn best voor je doen!
 
Doe je mee? Geef je op!
 
Groetjes Simone

Vaasschikking maken.

Helemaal de trend van nu, een vaas gevuld met losse bloemen. Met deze workshop van ongeveer 2 uur leer je hoe je een mooie vaasschikking creëert en waar je allemaal op moet letten. Einde van de workshop ga je met een mooie gevulde vaas (inclusief) naar huis. Leuk met een groepje, neem contact op voor de mogelijkheden.

De kosten zijn 30 euro, inclusief koffie/thee en iets lekkers.

Interesse? Neem contact op en ik hou je op de hoogte.

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00
Zondag Gesloten