HET VLIJTIG LIESJE

Als klein meisje plukte ik altijd al bloemetjes langs de weg, aangetrokken door de mooie kleuren en vormen. Vind het heerlijk om elke keer weer mooie nieuwe creaties te maken, daar word ik blij van.

Graag wil ik mijn blijheid overbrengen. Ben je nieuwsgierig geworden, kom gerust een keer binnen bij mijn winkeltje in Steensel (midden in de kempen). Je bent van harte welkom. Ik streef ernaar elke keer een mooie verzameling seizoensbloemen in te kopen.

Naast bloemen bied ik ook een leuk aanbod kamer- en seizoensplanten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends bezoek ik regelmatig groothandels en beurzen voor de leukste vaasjes, potten en decoratie. Het is ook mogelijk om mij een zoekopdracht mee te geven voor jouw persoonlijke wensen.

Verder vind je bij Het Vlijtig Liesje:

  • Cadeaubonnen voor als je het even niet weet;
  • Zeephangers van Mijn Stijl. Leuk om cadeau te doen of gewoon om jezelf te verwennen;
  • Kaarten met leuke teksten van de serie zinvol;
  • Thee in een mooie verpakking, met leuke tekst, voor elke gelegenheid (zinvol).

Tot ziens bij het Vlijtig Liesje, de bloemist in Steensel

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten