HET VLIJTIG LIESJE

Als klein meisje plukte ik altijd al bloemetjes langs de weg, aangetrokken door de mooie kleuren en vormen. Vind het heerlijk om elke keer weer mooie nieuwe creaties te maken, daar word ik blij van.

Graag wil ik mijn passie overbrengen. Ben je nieuwsgierig geworden, kom gerust een keer binnen bij mijn winkeltje in Steensel (midden in de kempen). Je bent van harte welkom. Ik streef ernaar elke keer een mooie verzameling seizoensbloemen in te kopen.

Daarnaast geef ik ook seizoensgebonden workshops.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends bezoek ik regelmatig groothandels en beurzen voor de leukste vaasjes, potten en decoratie. Het is ook mogelijk om mij een zoekopdracht mee te geven voor jouw persoonlijke wensen.

Nieuw bij Het Vlijtig Liesje: droogbloemen, de nieuwe trend op bloemengebied. Hou mijn Instagram/Facebook in de gaten voor meer informatie.

Tot ziens bij het Vlijtig Liesje, de bloemist in Steensel

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen of bezorgen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00
Zondag Gesloten