(Zakelijk) Abonnement

Zorgeloos genieten van verse bloemen in huis!

Verras jezelf of een ander met een bloemen abonnement. Met de gewenste regelmaat bezorg ik een boeket inclusief leenvaas. Bij de volgende keer verwissel ik alles en heb je weer een nieuwe vaas met bloemen. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Ik houd hierbij altijd rekening met de seizoenen.

Mocht je liever zelf de vaas schikken?  Ik zorg voor een mooie combinatie van bloemen die je zelf in je vaas kunt schikken.

Een abonnement kan vanaf 15 euro per keer. Dit kan dus wekelijks, 2-wekelijks, 3-wekelijks of maandelijks. Je bent niet verplicht om het een minimale periode af te nemen, je kunt het ten alle tijden gewoon opzeggen. Ook kan ik rekening houden met vakanties als je die mij doorgeeft. Het is dus heel vrijblijvend en je bent vrij in de keuze van het te besteden bedrag. Eventuele bezorgkosten zijn afhankelijk van de afstand vanaf Steensel.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorbeelden:

Planten arrangement

Graag kom ik bij je langs om de ruimte te bekijken en te overleggen wat passend is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtzuiverende planten voor een gezonde werkomgeving.

Openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Verse snijbloemen op bestelling af te halen
Vrijdag 10:00 tot 18:00
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag Gesloten